خبر فوری از محدودیت تردد | ساعت کار بانک ها و بقیه مشاغل در تعطیلی مشخص شد+جزئیات مهم

کد خبر: 1059792

یک مقام مسئول گفت: بانک‌ها در تمام کشور فعال بوده و کارکنان با توجه به وضعیت و شرایط هشدار هر شهر که توسط وزارت بهداشت برای هر شهر اعلام می شود، در محل کار حاضر خواهند شد.

به گزارش سایت خبرآزاد علیرضا قیطاسی، در خصوص نحوه فعالیت بانک‌ها از ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ طبق بخشنامه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا، اعلام کرد: بانک‌ها در تمام کشور فعال بوده و کارکنان با توجه به وضعیت و شرایط هشدار هر شهر که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای هر شهر اعلام می‌شود، در محل کار حاضر خواهند شد.

به گفته دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی، طبق این بخشنامه محدودیت تردد کارکنان بانک‌ها در شهرهای وضعیت «زرد» با ۱۰۰ درصد پرسنل، در شهرهای وضعیت «نارنجی» با دو سوم پرسنل و در شهرهای وضعیت «قرمز» نیز با حضور ۵۰ درصد کارکنان فعالیت خواهند داشت.

وی از مردم درخواست کرد برای حفظ سلامتی خود و کارکنان بانک‌ها، خدمات بانکی را به صورت غیر حضوری از منزل و محل کار دریافت کنند.

 نوده فرهانی گفت: بر این اساس به روسای اتحادیه‌ها اطلاع رسانی شده و شنبه آینده هم جلسه دیگری در این زمینه برای رعایت کامل دستور العمل‌ها در اتاق اصناف تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: ممنوعیت فعالیت این صنوف به بازار بزرگ تهران محدود نمی‌شود و در همه مناطق شهر اجرایی خواهد شد.

محدودیت تردد

وی خاطر نشان کرد‌: اگر چه اصناف متضرر می‌شوند و باید از آن‌ها حمایت شود¡، اما مصوبات ستاد مقابله با کرونا باید اجرا شود و برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری چاره‌ای جز این کار نداریم.

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به وضعیت قرمز کرونایی در تهران و ابلاغ استاندار، از تعطیلی فعالیت صنوف گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ به مدت دو هفته و ادامه فعالیت صنوف گروه شغلی ۱ در تهران خبر داد.

 قاسم نوده فراهانی، در مورد محدودیت صنوف مختلف در تهران افزود: بنابر ابلاغ استاندار تهران، مشاغل ضروری همچون دستگاه‌های خدمت رسان، سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مشاغلی که مایحتاج مردم را فراهم می‌کنند باید فعالیت کنند؛ اما فعالیت پاساژها، تالارها، مراکز آموزشی، سینماها، مراکز ورزشی و حتی برگزاری مراسم مذهبی جزو فعالیت‌هایی است که در شهر‌های قرمز باید متوقف شوند.

رئیس اتاق اصناف تهران با تأکید بر اینکه فعالیت صنوف گروه شغلی ۱ در تهران ادامه دارد و بازار بزرگ تهران و صنوف گروه‌های ۲، ۳ و ۴ به مدت دو هفته از شنبه ۲۱ فروردین تعطیل هستند، گفت: از صنوف گروه شغلی ۲، ۳ و ۴ مشمول محدودیت‌ها و تعطیلی‌ها درخواست داریم برای تعطیلی واحد صنفی خود اقدام و برای دو هفته فعالیت‌های خود را متوقف کنند.

محدودیت تردد

رئیس اتاق اصناف تهران در پایان تاکید کرد: بازرسان اتاق اصناف، سازمان صمت، وزارت بهداشت و پلیس نظارت بر اماکن عمومی بر اجرای مصوبات ابلاغی نظارت می‌کنند و در صورت مشاهده تخلف واحد‌های صنفی به مدت دو هفته پلمب خواهد شد.

فهرست مشاغل گروه یک (مجاز به فعالیت در تمامی شهرستان‌ها حتی در شرایط قرمز)

۱- کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات، کشتارگاه، انبار و سردخانه عمومی

۲- مراکز زیر ساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه‌ها و جایگاه‌های سوخت.

۳- حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برون شهری شامل ریلی، هوایی، جاد‌های و دریایی.

۴- کرایه خودرو بدون راننده، پارکینگ عمومی.

۵- مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی.

۶- فروشگاه‌های مواد غذایی، زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، میوه فروشی‌ها و سبزی فروشی‌ها، میادین میوه و تره بار.

۷- مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات پروتئینی و خدمات وابسته.

۸- مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی و نانوایی (تولید فراورده‌های نانوایی).

۹- مراکز بهداشتی، درمانی، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی و مشاغل مشابه.

۱۰- داروخانه‌ها، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و دارو‌های سنتی و بذر.

۱۱- مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی آماده و صرفا بیرون‌بر (شامل تمام گروه‌های غذایی سرد، گرم، آشامیدنی، بستنی و آبمیوه، خشکبار، شیرینی و مشاغل مشابه).

۱۲-خدمات اپراتور‌های ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی.

۱۳- شرکت‌های خدمات اینترنتی (اعم از تامین‌کنندگان اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌‎های خدماتی مبتنی بر اینترنت).

۱۴- رسانه‌های مکتوب و بر خط و مشاغل مشابه.

۱۵- مراکز نگهداری خدماتی سالمندان، معلولان، جانبازان، مراکز توانبخشی و مراقبتی و آسایشگاه‌ها.

۱۶- تعمیرگاه‌های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی، الکترونیکی، کامپیوتر، تاسیساتی، کلیه خدمات فنی و کارواش.

۱۷- فروشگاه‌های انواع قطعات، لوازم یدکی، الکتریکی، الکترونیکی، صیادی، کشاورزی و تاسیساتی و سایر ملزومات مورد نیاز تولید

۱۸- فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی از قبیل گچ، سیمان، سرامیک، لوله و اتصالات)، محصولات فولادی (آهن و آلومینیوم) و پاساژ‌های تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن آلات، کامپیوتر (به استثناء پوشاک، کیف، کفش و موبایل)

۱۹- کارگاه‌های صنعتی و ساختمانی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن)

۲۰- چاپخانه، لیتوگراف، تایپ و تکثیر و دفاتر فنی مرتبط، دفاتر آگهی تبلیغاتی، فروشندگان کاغد و مقوا

۲۱- خشکشویی‌ها

۲۲- مراکز فروش عینک‌های طبی

۲۳- فروش گل و گیاه تزیینی و طبیعی و مواد اولیه باغبانی و کشاورزی

۲۴- فروشگاه‌های لوازم ایمنی و آتشنشانی

۲۵-سینما خودرو/ تئاتر خودرو

۲۶- مراکز اقامتی (شامل هتل، متل، مهمانپذیر، پانسیون و مشاغل مشابه)

۲۷- فروشگاه‌های مواد شیمیایی با کاربرد صنعتی و کشاورزی

۲۸- فعالیت تیم‌های ملی و لیگ‌های وابسته در رشته‌های مختلف

۲۹- غذا و ملزومات حیوانات خانگی، ملزومات و تجهیزات دامپزشکی

هم‌اکنون ۱۲۹ شهرستان نارنجی، ۵۱ شهرستان زرد و ۱۱ شهرستان آبی هستند.

سرعت افرایش بستری در خیز سراسری چهارم به مراتب شدیدتر از خیز‌های قبلی است.

ضروری است ستاد ملی کرونا بلافاصله دو هفته تعطیلی کامل سراسری (شامل تمامی ادارات دولتی، شرکت‌ها و اصناف غیر ضروری)، منع کامل سفر (شامل خودرو‌های شخصی و وسایل نقیله عمومی)، بیرون بر شدن تمامی رستوران‌ها و غذاخوری هتل‌ها، محدودیت جدی تردد شامگاهی و اعمال جرایم سنگین برای هرگونه مراسم یا تجمعات در سراسر کشور وضع نماید. در غیر این صورت، باید منتظر فوت حداقل ۲۰ هزار نفر از هم میهنان و آمار روزانه فوت بالای ۶۰۰ نفر باشیم.

با اعلام رنگ قرمز کرونا در پایتخت جلسه اضطراری ستاد کرونا در کلانشهر تهران به منظور آمادگی بیمارستان برای پذیرش بیماران برگزار شد.

به گفته علیرضا زالی، میزان بالای ابتلاء و سرعت انتقال ویروس موجب شده تا سرایت پذیری کووید ۱۹ در موج جدید کرونا، بسیار بیشتر از دفعات قبل باشد.

وی با بیان اینکه هفته آینده هفته‌ای بسیار سخت برای پایتخت خواهد بود، افزود: تجربه اخیر خوزستان که با گونه جهش یافته کرونا ویروس رخ داد، در تهران نیز در حال تکرار است و باید تمهیدات متفاوت از قبل برای مدیریت این بحران داشته باشیم.

زالی گفت: متأسفانه با جدی نگرفتن توصیه‌های کارشناسان نظام سلامت، امروز شاهد وقوع یک سناریوی تلخ هستیم که نباید رخ می‌داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: میزان بستری بیماران کرونایی به چهار هزار و ۴۰۰ تخت در استان تهران رسیده و یک هزار و ۱۲۰ نفر از این بیماران یعنی حدود ۲۵ درصد آنها در بخش‌های مراقبت ویژه هستند.

وی با اشاره به میزان بستری یک هزار و ۱۰۰ بیمار در روز جاری، خاطرنشان کرد: در ۱۴ ماه گذشته چنین رکوردی در استان تهران ثبت نشده بود که نشانه نگران کننده‌ای برای روزهای آینده است.

زالی گفت: اولین شاخص تغییر یافته میزان مراجعه سرپایی افراد علامت دار به بیمارستان‌ها است که به شکل چشم گیری افزایش پیدا کرده که البته با بازگشایی درمانگاه‌ها و مطب‌های خصوصی بعد از تعطیلات نوروز احتمال تغییر دارد.

وی ادامه داد: شاخص بعدی میزان چرخش ویروس در استان است که بر اساس گزارش‌های معاونت‌های بهداشت سه دانشگاه ایران، تهران و شهید بهشتی به ۴۷ درصد رسیده و این یعنی از هر دو بیمار مشکوک، جواب آزمایش PCR یک نفر مثبت است که اگر جواب‌های منفی کاذب را هم در نظر بگیریم، عدد واقعی بالاتر هم می‌شود.

زالی گفت: هرم سنی مبتلایان تغییر کرده و بر اساس گزارش‌های دو هفته ابتدایی سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۴۳ درصد بیماران بستری شده بالای ۶۰ سال سن داشتند و ۷۵ درصد مرگ و میر هم در همین گروه سنی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد مبتلایان زیر ۱۰ سال به ۸.۲ درصد رسیده که نشان می‌دهد که نرخ بستری و مرگ و میر در گروه‌های سنی پایین‌تر نیز در حال تغییر است.

زالی با بیان اینکه بیشترین میزان مرگ و میر در اسلامشهر، بهارستان، شرق و مرکز تهران رخ داده است، افزود: در این مدت بیشترین مراجعه سرپایی را در پاکدشت، مرکز و بخشی از شمال تهران و بیشترین بستری را در شرق، مرکز و بخشی از جنوب تهران شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه در این فوت شدگان از کودک یک ساله تا پیرمرد ۸۵ ساله وجود دارد، افزود: این الگو در همه استان‌های کشور در حال شکل گیری است و تا اوایل هفته آینده همه استان‌ها به یک وضعیت همگن می رسند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما برای گذر از این بحران، تعطیلی یک هفته‌ای تا ۱۰ روزه استان تهران است و آن را به معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور و وزیر بهداشت اعلام کرده‌ایم.

زالی همچنین گفت: تقاضای ما واکسیناسیون سریع کادر درمان بوده و خوشبختانه وزیر بهداشت موافقت کرده‌اند که ۵۳۰ هزار نفر فعال در حوزه بهداشت و درمان کشور چه در بخش خصوصی و چه دولتی در کوتاه‌ترین زمان واکسینه شوند.

غلامرضا عباس پاشا، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران با تشریح روند اجرای دورکاری در تهران با توجه به افزایش آمارهای کرونا، اظهارکرد: بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا در شهرهای نارنجی از جمله تهران یک سوم کارمندان مشاغل ضروری و مهم باید به صورت دورکاری فعالیت کنند؛ یعنی می‌توانند تا ۷۰ درصد به صورت حضوری از کارمندان استفاده کنند و سایر ادارات هم باید نیمی از کارمندان به صورت دورکاری کارهای خود را انجام دهند؛ یعنی در این بخش نیز تا ۵۰ درصد می‌توانند به صورت حضوری از کارمندان استفاده کنند.

وی ادامه داد: در شهرهای قرمز نیز خدمات ضروری حضور کارمندان به نصف کاهش پیدا می‌کند و در سایر اداراتی که خدمات غیرضروری ارائه می‌دهند، دو سوم کارمندان به صورت دورکار، وظایف خود را باید انجام دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران تاکید کرد: اجرای مصوبات ستادملی کرونا لازم‌الاجراست و بر همین اساس اجرای شرایط شهرهای نارنجی به تمامی دستگاه‌های استان تهران ابلاغ شده و بر اجرای آن نیز نظارت خواهد شد.

استاندار تهران با بیان اینکه ۱۰ شهرستان این استان از جمله تهران در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارد، اعلام کرد: دورکاری کارمندان دستگاه‌های اجرایی در این شرایط لازم الاجرا است.

انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه در این باره گفت: بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا در شهرهای نارنجی از جمله تهران یک سوم کارمندان مشاغل ضروری و مهم باید به صورت دور کاری کارهای محوله را انجام دهند و سایر ادارات هم باید نیمی از کارمندان به صورت دورکاری کارهای خود را انجام دهند.

وی اظهارکرد: در شهرهای قرمز نیز خدمات ضروری حضور کارمندان به نصف کاهش پیدا می‌کند و در سایر اداراتی که خدمات غیرضروری ارائه می‌دهند، دو سوم کارمندان به صورت دورکار، وظایف خود را باید انجام دهند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت