ضرب و شتم زن ۲۰ ساله توسط پلیس آمریکا +عکس
اداره پلیس شهر «چستر» در ایالت پنسیلوانیا به دنبال جنجالها درباره ضرب و شتم یک زن ۲۰ ساله توسط مامور این اداره اعلام کرد درباره این موضوع تحقیق میکند.
خبرگزاری فارس: انتشار فیلمی از درگیری خشن پلیس شهر «چستر» آمریکا با یک زن ۲۰ ساله و ضرب و شتم او واکنشهای زیادی در پی داشته و اداره پلیس این شهر را وادار به واکنش کرده است.
بنا بر گزارش «دیلی میل»، برگزاری یکی از مراسمها به مناسبت جشن روز «سنت پاتریک» در شهر چستر ایالت پنسیلوانیا با جنجالیهای زیادی روبرو شده است.
«سنت پاتریک»، یکی از اعیاد مخصوص ایرلندیها است که هفدهم مارس هر سال در مستملکات و اکثر مستعمرات سابق امپراطوری انگلیس و همچنین آمریکا جشن گرفته میشود.
رسانهها فیلمی را منتشر کردهاند که در آن مشتزنی و ضرب و شتم یک زن ۲۰ ساله توسط پلیس شهر چستر آمریکا دیده میشود. نام این زن جوان که مورد حمله شدید قرار گرفته، «دومینیک دیفیوره» اعلام شده است.
در این فیلم، یک مامور پلیس با مشت، محکم به صورت زن جوان میکوبد، او را نقش بر زمین میکند و سپس به او شوکر میزند و در نهایت با خشونت به او دستبند میزند.
«لاتین بیسیا» یکی از شاهدان عینی این درگیری به شبکه «سیبیاس فیلادلفیا» گفت: «من شوکه شدم، واقعا شوکه شدم و نمیتوانستم باور کنم که یک مرد، این چنین یک زن را مورد ضرب و شتم قرار دهد».
اداره پلیس چستر اعلام کرده که این اداره تحقیق درباره توسل مامور پلیس به زور را آغاز کرده، اما گفته که ابتدا این زن بوده که روی مامور پلیس دست بلند کرده است.
طبق اعلام این اداره، ماموران پلیس چستر بعد از دریافت گزارش مبنی بر درگیری افرادی در نزدیکی دانشگاه «ویدنر» به منطقه اعزام شده بودند.
طبق روایت اداره پلیس چستر، ماموران پلیس با حضور در محل یک میهمانی خانوادگی متوجه شدند که یک درگیری بین ساکنان یک خانه با گروهی دیگر که قصد ورود به آن خانه را داشتند، صورت گرفت و مداخله کردند.
طبق اعلام اداره پلیس چستر، ماموران پلیس متوجه شدند که «جیلین وستفال» ۱۹ ساله به ساکنان آن منزل حمله کرد و به همین دلیل ماموران پلیس او را به همراه «دومینیک دیفیوره» (زنی که مامور پلیس با مشت به صورتش کوبیده بود) و دو نفر دیگر بازداشت کردند.
اداره پلیس چستر همچنین اعلام کرد که ویدئوی دست به دست شده در شبکههای اجتماعی و رسانهها، ویدئوی کاملی نیست و محتویات آن تنها بخشی از اتفاقهایی است که صورت گرفته است.
بنا بر گفته مقامهای آمریکایی، هیچ یک از بازداشت شدگان، دانشجوی دانشگاه ویدنر نیستند.
دیدگاه تان را بنویسید