خطرناکترین سناتور ایرانستیز در عصر ترامپ کیست؟
یک پایگاه خبری-تحلیلی آمریکایی به بررسی نقش یک سناتور تندرو در تدوین راهبرد جدید رئیسجمهور آمریکا علیه ایران پرداخته است.
خبرگزاری فارس: یک پایگاه خبری-تحلیلی آمریکایی با اشاره به دیدگاههای افراطی یک نماینده مجلس سنا درباره ایران وی را خطرناکترین سناتور، در عصر «دونالد ترامپ» دانسته است.
پایگاه اینترسپت مینویسد: «آیا هیچ عضو کنگره هست که از تام کاتن خطرناکتر باشد؟ این سناتور جمهوریخواه افراطی و افسر سابق ارتش آمریکا هیچ گاه مشغولیتهای ذهنی بیامان خودش را درباره ستیزهجویی با ایران پنهان نکرده است.»
در ادامه این مطلب آمده است: «او رهبری تلاشها در کنگره برای لغو توافق هستهای با جمهوری اسلامی را داشته و همواره بر طبل تشدید تحریمها و حتی حمله هوایی به تأسیسات هستهای ایران کوبیده است. با عرض معذرت از وینستون چرچیل، کاتن به جای حرف زدن و حرف زدن جنگ میخواهد و بس- و به نظر میرسد که او موفق شده نظر رئیسجمهور هیچندان آمریکا را هم جلب کند.»
هفته گذشته ترامپ از تأیید پایبندی ایران به توافق هستهای خودداری کرد و گفت که ممکن است هر لحظه آمریکا را از این توافق خارج کند.
اینترسپت به نقل از نشریه ویکلیاستاندارد نوشته ترامپ در یک جلسه اخیر با مشاوران امنیت ملی و سیاست خارجی خود، بعد از آنکه تیمش نتوانست گزینههای لازم برای عدم تأیید پایبندی ایران به برجام را در اختیارش قرار دهد، با تام کاتن تماس گرفت و صدای او را روی بلندگو قرار داد.
نشریه آمریکایی ادامه میدهد: «ترامپ از کاتن خواست دلایلش درباره عدم تأیید پایبندی ایران را توضیح دهد. کاتن ظرف پنج دقیقه برای ترامپ و تیمش یک نکته را توضیح داد: تأیید مجدد پایبندی ایران به برجام به معنی این است که این توافق در راستای منافع آمریکا در زمینه امنیت ملی است.»
در گزارش ویکلیاستاندارد آمده که ترامپ بعد از گذاشتن گوشی تلفن مطمئن شد که تصمیمش برای اعلام عدم پایبندی ایران به برجام تصمیمی درست است.
اینترسپت، نوشته است: «تصور کنید. این ستاره تلویزیونی که حالا دفتر بیضیشکل کاخ سفید را به اشغال خود درآورده توصیههای نزدیکان خود، از جمله جیمز متیس (وزیر دفاع آمریکا)، درخواستهای نزدیکترین متحدان آمریکا و شواهد آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره پایبندی ایران به برجام را نادیده میگیرد و به جای آن به توصیه یک سناتور ۴۰ ساله تازهکار عمل میکند که نه از تجربهای در حوزه دیپلماسی در خاورمیانه برخوردار است و نه تخصصی در زمینه اشاعه هستهای دارد.»
دیدگاه تان را بنویسید