خبرگزاری ایرنا: این مقام های آگاه ازجزئیات طرح آمریکا، ازذکر تعداد دقیق نیروهای اضافی که قراراست به سوریه اعزام شوند خودداری کردند. با این حال، یکی از این مقام های آگاه گفت که شمار نیروهای عملیات ویژه آمریکا چندین برابر خواهد شد. درحال حاضر حدود 50 نیروی ویژه آمریکایی درسوریه حاضر هستند که بطورعمده به عنوان مشاور کار می کنند.
این پیشنهاد ازجمله راهکارهای نظامی است که درحال تهیه برای ارائه شدن به باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا هستند. اوباما همچنین درحال بررسی افزایش تعداد نیروهای آمریکایی در عراق است. یک سخنگوی کاخ سفید ازاظهار نظر در این زمینه خودداری کرد.
رویترز درادامه وبا هدف نوشتن پیروزی های اخیر ارتش سوریه به حساب آمریکا، افزود: به نظر می رسد که این پیشنهاد نشانه دیگری ازافزایش اطمینان دراین خصوص است که نیروهای تحت حمایت آمریکا درداخل سوریه وعراق می توانند قلمروهایی را از گروه داعش پس بگیرند. داعش شهر موصل درعراق و رقه درسوریه را در کنترل خود دارد و در خارج از این کشورها نیزتهدیدهایی مطرح کرده بطوری که مسئولیت حملات ماه نوامبر پاریس وماه مارس در بروکسل را بر عهده گرفته است.
به نوشته رویترز، نیروهای اضافی اعزامی به سوریه بطور عمده مسئولیت ایجاد مراکزی برای آموزش داوطلبان مبارزه با داعش را برعهده خواهند داشت.
خبر اعزام نیروهای بیشتر آمریکا به سوریه درحالی اعلام می شود که ژنرال « لوید آستین» رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا اواخر اسفند سال گذشته اعلام کرد درخواست ازسرگیری برنامه آموزش معارضان به اصطلاح میانه روی سوری را به کاخ سفید داده است. ژنرال آستین روزسه شنبه 18 اسفند درمجلس سنای آمریکا گفت: درخواست مجوزی برای از سرگیری این برنامه را با رویکردی متفاوت داده ام؛ این برنامه آموزشی باید کوتاهتر باشد اما به گمان من می تواند نقش زیادی در توانمندسازی نیروها داشته باشد.
برنامه آمریکا برای آموزش تروریست های به اصطلاح میانه رو درسوریه که با هزینه گزافی انجام وتنها منجر به آموزش چند ده نیرو درسوریه شد، سال گذشته متوقف شد.
همچنین ژنرال «جوزف ووتل» رئیس فرماندهی عملیات ویژه ارتش آمریکا اعلام کرده بود که با وجود تحت فشار قرارگرفتن داعش، آمریکا هیچ طرح عملیاتی برای حمله به شهر«رقه» پایتخت خودخوانده این گروه تروریستی ندارد.
این درحالی است که ارتش سوریه با حمایت نظامی روسیه به پیشرفت های مهمی در صحنه نبرد با گروه های تروریستی مورد حمایت جبهه غربی - عربی دست یافته که مهمترین آن آزادی شهر « تدمر» سوریه بود که با سکوت غرب و آمریکا رو به رو شد.
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه هفته گذشته از مواضع کشورهای غربی درمورد آزادسازی شهر تاریخی تدمر سوریه انتقاد کرد ومواضع این کشورها را دلسرد کننده خواند. وی ازجلوگیری برخی اعضای غربی شورای امنیت سازمان ملل برای صدور بیانیه ای درمورد شهر تدمر در سوریه انتقاد کرد وگفت: تصمیم غرب برای جلوگیری از صدور بیانیه درباره تدمر درشورای امنیت نشان می دهد که غرب علاقه ای به آزادسازی شهر تدمر و حل و فصل صلح آمیز مسایل سوریه ندارد.
ارتش سوریه روزسه شنبه هفته گذشته پس از10 ماه اشغال شهر باستانی تدمر توسط تروریست های داعشی با پشتیبانی هوایی روسیه، شکست سنگینی را به تروریست ها تحمیل واین شهر را آزاد کرد.
به عقیده کارشناسان، بازپس گیری شهر تدمر نقطه عطفی درمبارزات دولت ومردم سوریه با گروه های تروریستی است ومقدمات آزادی تمام مناطق این کشور را فراهم می کند.
بسیاری ازکشورهای متحد آمریکا ازجمله اعضای عربی اردوگاه ضدسوری درقبال آزادی تدمر سکوت کردند واین امر نشانه نارضایتی وخشم این رژیم ها ازپیروزی مردم و دولت سوریه در برابر تروریست های مورد حمایت غرب است.
ارتش ونیروهای مقاومت سوریه روزیکشنبه هفته گذشته پس ازچند روز نبرد، شهر تاریخی تدمر را به طور کامل از چنگال گروه تروریستی تکفیری داعش آزاد کردند .
دیدگاه تان را بنویسید