برایان هوک: اگر با قواعد ایران بازی کنیم، این کشور برنده خواهد شد
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از جامعه جهانی خواست تا در صورت تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران، از تهدیدات کشورمان برای تلافی نهراسند.
خبرگزاری ایسنا: برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز یکشنبه در گفتوگو با آسوشیتد پرس مدعی شد که جهان نباید در صورت تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران از تهدیدات این کشور برای تلافی بهراسد.
برایان هوک در این خصوص گفت: اگر بگذاریم که این تحریمها منقضی شوند، مطمئن باشید که ایران همان کاری را که در خفا انجام میداد، در روز روشن انجام میدهد.
وی همچنین کاهش درآمدزایی ایران را«چیز خوبی برای منطقه» نامید و مدعی شد که این امر روی توانایی این کشور برای حمایت از گروههای نیابتی خود تاثیر خواهد گذاشت.
این مقام ارشد با اشاره به این که «ایران باید بین داشتن کره در تهران و سلاح در سوریه یکی را انتخاب کند» مدعی شد: اگر با قواعد ایران بازی کنیم، این کشور برنده خواهد شد. گمان نکنم که کسی باور داشته باشد که رفتار ایران شایسته کاهش محدودیتها در توانایی این کشور برای انتقال تسلیحات باشد.
برایان هوک: اعضای شورای امنیت باید به درخواست تمدید تحریم تسلیحاتی ایران گوش دهند
نماینده آمریکا در امور ایران روز یکشنبه در مصاحبهای گفت که اعضای شورای امنیت سازمان ملل باید به درخواست تمدید تحریم تسلیحاتی ایران گوش فرا دهند. «برایان هوک» نماینده آمریکا در امور ایران روز یکشنبه مدعی شد که پایان تحریم تسلیحاتی ایران در سازمان ملل به تهران این اجازه را میدهد تا به واردات تسلیحات تهاجمی بپردازد.
وی که با شبکه خبری «اسکاینیوز» مصاحبه میکرد، گفت: «اعضای شورای امنیت سازمان ملل باید به خواستهها برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران گوش فرا دهند.»
هوک در ادامه این مصاحبه مدعی شد: «تحریمها علیه ایران با هدف جلوگیری از تامین مالی تروریسم و قاچاق اسلحه به گروههای وابسته به ایران بوده است.»
نماینده آمریکا در امور ایران اضافه کرد: «روسیه و چین باید به خواسته کشورهای خاورمیانه درباره ایران گوش فرا دهند.»
وی مدعی شد که واشنگتن انتظار دارد تا بودجه نظامی ایران طی سال جاری به دلیل تحریمها کاهش یابد.
سه روز پیش «کلی کرفت»، نماینده آمریکا در سازمان ملل و برایان هوک در خصوص قطعنامه پیشنهادی واشنگتن برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران توضیحاتی را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، محدودیتهای تسلیحاتی ایران ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد هجدهم اکتبر (۲۷ مهرماه) به پایان میرسند.
دیدگاه تان را بنویسید