سهام عدالت | ثبت نام سهام عدالت
فوری/ سایت ثبت نام جاماندگان سهام عدالت باز شد | خبر خوش برای کسانیکه سهام عدالت ندارند
وزیر امور اقتصاد و دارایی ضمن تشریح آخرین وضعیت تخصیص سهام عدالت به جاماندگان گفت: در حوزه مبادلات مالی، بانکی و تسویههای بینالمللی و مسائل ارزی با شرکای راهبردی کشور درحوزه کشورهای استراتژکی همسو و همسایه که مورد تاکید رییس جمهور هم است به توافقات خوبی رسیدهایم.
درحالی که طبق آمار حدود ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند، همواره صدای اعتراض عدهای به گوش میرسید که چرا با وجود اینکه جزو دهکهای کم درآمد جامعه هستند، مشمول این سهام نمی شوند. از سویی دولت دوازدهم درحالی به کار خود پایان داد که اعلام شد پرونده ثبت نام سهام عدالت بسته شده است و امکان اینکه مشمول جدیدی پذیرفته شود وجود ندارد. با این حال برخی نماینده های مجلس همچنان قول تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را می دادند و آمارهای مختلفی نیز از جاماندگان ارائه می شد و در نهایت نیز زمزمه های یک جامعه آماری ۲۰ میلیون نفری نیز به گوش رسید.
سید احسان خاندوزی در حشایه پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دولت از ابتدی شروع کار خود در ظرفیتهایی که میتوان به شکل قانونی از رمزارزها برای کمک به شرایط تجاری کشور استفاده کرد اصرار داشت، عنوان کرد: در این راستا یک متن خوبی با همکاری سایر نهادها از جمله بانک مرکزی و وزارت نیرو تهیه و ارسال شد، این متن در نوبت تصویب هیات دولت قرار دارد، بعد از تصویب آن میتوان یک گام جدید را در عرصه استفاده از رمزارزها. یکی از محورهایی که در برنامه هفتم مورد نظر دولت و مجلس است، تعیین تکلیف رمزارزها است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه فعالان بازار سرمایه در عمل در طول یک سال و نیم گذشته مشاهده کردهاند توافق خوبی بین دولت و مجلس وجود دارد، عنوان کرد: بازار سرمایه یکی از ظرفیتهای اساسی نظام مالی کشور است. زمانی که دولت شروع به کار کرد حدود ۷۶۰ نهاد مالی فعال بود امرز بیش از ۹۳۰ نهاد مالی فعال هستند. در یکی از شفافترین دورههای بازار سرمایه یکی از مطالبات جدی فعالان اقتصادی پیشبینی پذیر بودن، عدم تغییر مکرر مقررات و آییننامههای فعالیتهای تولیدی است که چشم انداز سوداپری صنایع بورسی را در کشور تضمین کند.
وزیر اقتصاد ادامه داد: امیدواریم با همکاری مجلس با نگاه بلندمدت به مصوبات در حوزه شاخصهای کلیدی قیمتی در صنایع کلیدی کشور و دور شدن از قیمتگذاریهای غیرکارشناسی که موجب افت چشم انداز سوداوری صنایع بزرگ کشور میشود اخبار خوبی برای سال جاری داشته باشیم.
خاندوزی در ادامه درمورد تخصیص سهام عدالت به جاماندگان توضیح داد: موضوع تخصیص سهام عدالت به خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و نهادهای حمایتی سال گذشته مصوب شد اما از آنجایی که سهام لازم در اختیار قرار نگرفت به سال جاری موکول شد و مجلس مصوب کرد در قانون سال جاری این فرصت ادامه پیدا کند.
وی افزود: امیدواریم ایین نامه اجرا شدن قانون بودجه سال جاری در این خصوص به زودی مصوب شود و بعد میزان سهام عدالتی که برای هر خانواده اختصاص پیدا خواهد کرد اعلام میشود.
وزیر اقتصاد در ادامه با بیان اینکه در حوزه مبادلات مالی، بانکی و تسویههای بینالمللی و مسایل ارزی با شرکای راهبردی کشور درحوزه کشورهای استراتژکی همسو و همسایه که مورد تاکید رییس جمهور هم است به توافقات خوبی رسیدهایم، عنوان کرد: این توافقات در برخی مقاطع به عمل و اجرا رسیده است، از جمله پیامرسانهای کشور و شبکه های تسویه، اما به جهت ملاحظات تحریمی، کشورهای طرف مبادله از ایران خواستهاند جزییات را افشا نکند تا بتوان در شرایط امن تری به این مسیر ادامه دهیم از جمله توافقات پیوند دادن بخش خصوصی کشورها باهم است.
سالها پس از شروع قصه سهام عدالت همچنان این نوع از سهام در اختیار دارندگان آن قرار نگرفته است. در واقع سهام عدالت اگرچه بر روی کاغذ مایملک سهامداران است اما بسته ماندن نمادهای آن عملا سبب شده تا مالکیت در نمادهای سهام عدالت و سایر شرکت هایی که بخشی از سهام آنها جز این طرح قرار گرفته، بلااثر باشد.
در این گفت و گو که به تازگی مهدی دلبری کارشناس بازار سرمایه با اکوایران انجام داده، سناریوهای پیش روی سهام عدالت را به بررسی گذاشته است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: وب سرویس تصدیق اصالت احکام انحصار وراثت بصورت برخط از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور به سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری ارائه شده است.
تبدیل روشهای کهنه به فرآیندهای هوشمند و گذر از روشهای سنتی به روشهای نو از تاکیدات دستگاه قضایی است و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز این مهم را در اولویت خود قرار داده است و اقدامات متفاوتی در این خصوص انجام داده است که یکی از این اقدامات، ارائه وب سرویس به دیگر دستگاهها و سازمانها است. در ارائه وب سرویس موضوعات مختلف مهمی وجود دارد. تسریع فرآیندها، از بین رفتن تخلفات احتمالی، از بین رفتن محدودیتهای جغرافیایی، از بین رفتن محدودیتهای زمانی، برخی از ویژگیهای ارائه خدمات به صورت وب سرویس به دیگر دستگاهها و سازمانها است.
محمد کاظمی فرد، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه وب سرویسهای مختلفی را به دستگاهها و سازمانها ارائه دادهایم گفت: این موضوع نقش مهمی در تسریع فرآیندها دارد و تمام ارائه خدمات به دیگر سازمانها با هدف تسریع در اقدامات و خدمت به مردم انجام میگیرد.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: بر اساس درخواست سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری، وب سرویس تصدیق اصالت احکام انحصار وراثت بصورت برخط از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور (NIX) به آنان ارائه شده و امکان دریافت آرای انحصار وراثتی که بصورت سیستمی صادر شده باشد را دارند از سال ۹۴ به بعد تقریبا تمام احکام انحصار وراثت بصورت سیستمی صادر شده و از طریق این وب سرویس قابل دریافت است.
محمد کاظمی فرد ادامه داد:بخشی از احکام انحصار وراثتی که در سالهای قبل از تاریخ مذکور توسط بعضی از شعب شورای حل اختلاف صادر شده است، ممکن است توسط سامانه ایجاد نشده باشد. قطعا تمام احکام انحصار وراثت صادر شده از سال ۱۳۹۷ و بعد از آن که بصورت سیستمی بوده هم اکنون توسط آنان در حال استعلام است.
برخی مخاطبان خبرگزاری فارس، با ثبت پویشی در سامانه «فارس من» با عنوان «جاماندگان سهام عدالت را سهامدار کنید» خواستار پیگیری موضوع، از مسئولان مربوطه شدهاند.
مخاطبان در این پویش نوشتهاند: «در زمان واگذاری سهام عدالت، تعدادی زیادی از هموطنان عزیز به دلایلی از دریافت سهام عدالت جاماندند همچنین فرزندانمان که پس از واگذاری سهام عدالت متولد شدهاند فاقد سهام عدالت هستند، تاکنون چندین مرتبه در خصوص واگذاری سهام عدالت به جاماندگان وعدههایی داده شده ولی اقدام عملی صورت نگرفته است؛ لازم است این موضوع پیگیری جدی شود.»
سهام عدالت ندارم
سلام خسته نباشید لطفاً به ما بگید اگه سهام عدالت حق همه ماست چرا به ما ندادند
از کدوم سایت باید ثبت نام کنیم من دهک پایین هستم ولی سهام عدالت ندارم
چرانظردیگران منتشرنمیشه
چرا ماکه ثبت نام کردیم وکدرهگیری هم داریم هیچ سهامی ندادند واصلا توسیستم ثبت نشدیم وجزو دهک پایین هم هستیم تعلق نگرفته